Spoedreparaties kunstgebit

Praktijk de Jong & Krakk

Wij zijn verheugd u te kunnen informeren dat Praktijk de Jong en Krakk een solide samenwerkingsverband hebben opgebouwd om u de best mogelijke tandheelkundige zorg te bieden. Binnen onze praktijk beschikken we over een eigen laboratorium dat zich in hetzelfde pand bevindt, waardoor we volledige controle hebben over de kwaliteit en efficiëntie van onze prothese- en tandtechnische diensten.

Een van de voordelen van ons samenwerkingsverband is dat we een eigen Klinisch Prothese Technicus in huis hebben. Deze deskundige is gespecialiseerd in het vervaardigen en aanpassen van gebitsprotheses, waardoor we een persoonlijke benadering kunnen garanderen en ervoor kunnen zorgen dat uw prothese perfect op maat wordt gemaakt.

Daarnaast hebben we ook een regeling getroffen voor spoedreparaties aan uw kunstgebit. We werken samen met een gerenommeerd laboratorium genaamd Krakk in Delft. Wanneer uw gebitsprothese kapot gaat, belt u Praktijk de Jong. Als u dringend een reparatie aan uw gebitsprothese nodig heeft buiten onze openingstijden, kunt u rechtstreeks contact opnemen met Krakk. Zij zullen ervoor zorgen dat uw spoedreparatie snel en vakkundig wordt uitgevoerd.

We zijn trots op onze samenwerking met Krakk en zijn ervan overtuigd dat deze nauwe band ons in staat stelt om een uitgebreider scala aan tandheelkundige oplossingen en services aan te bieden aan onze gewaardeerde patiënten. U kunt erop vertrouwen dat wij, samen met Krakk, er alles aan doen om aan uw tandheelkundige behoeften te voldoen en uw glimlach te herstellen.

Contact

Heeft u vragen? Neem contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

Openingstijden