Kronen en bruggen

Kronen en bruggen

Bij Praktijk de Jong bieden we niet alleen vullingen voor tanden en kiezen aan, maar we zijn ook gespecialiseerd in het vervaardigen van kronen en bruggen. Of het nu gaat om natuurlijke tanden en kiezen of implantaten, wij kunnen hoogwaardige restauraties leveren die perfect passen bij uw specifieke behoeften.

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Praktijk de Jong beschikt over moderne apparatuur waarmee het traditionele happen verleden tijd is. Met behulp van geavanceerde digitale scanners kunnen uw tanden en kiezen nauwkeurig worden gescand. Dit betekent dat u comfortabel kunt zitten terwijl wij een gedetailleerd digitaal model van uw gebit maken.

Het samenwerkingsverband met ons tandtechnisch laboratorium stelt ons in staat om gebruik te maken van deze digitale scans. Uw kroon of brug wordt digitaal vervaardigd, wat resulteert in een nauwkeurige pasvorm en uitstekende esthetiek. Deze geavanceerde technologie maakt het hele proces efficiënter en zorgt ervoor dat u snel kunt genieten van een duurzame en mooie restauratie.

Bij Praktijk de Jong streven we ernaar om voortdurend te innoveren en u de best mogelijke tandheelkundige oplossingen te bieden. Onze digitale scantechnologie en samenwerking met het tandtechnisch laboratorium stellen ons in staat om u een hoog niveau van zorg en comfort te bieden bij het vervaardigen van kronen en bruggen. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en te ontdekken hoe we uw glimlach kunnen versterken met onze geavanceerde tandheelkundige diensten.

Op zoek naar een kleinschalige en vertrouwde tandartspraktijk?

De behandelaren van Praktijk de Jong staan voor u klaar. 

Maak een afspraak

Contact

Heeft u vragen? Neem contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

Openingstijden