Algemene Tandheelkunde

Voor een Levenslange Gezonde Mond

Voor het krijgen en behouden van een gezond gebit is het belangrijk dat u regelmatig een gebitscontrole laat doen. Tijdens een gebitscontrole zal de tandarts uw tanden, kiezen en tandvlees controleren.

Bij Praktijk de Jong doen we alles in samenspraak met u. Op basis hiervan bepalen we hoe vaak het geadviseerd is om uw gebit te laten controleren. Mocht tijdens een controle blijken dat een of meer tandheelkundige behandelingen nodig zijn, dan maken wij een nieuwe afspraak met u.

Geavanceerde Behandelingen in Ons Mondzorgcentrum

Voor iedere behandeling nemen wij ruim de tijd. En met de nieuwste technieken en modernste technologie zorgen wij ervoor dat uw gebit de optimale zorg krijgt die u verdiend. Dit zorgt voor effectieve en comfortabele behandelingen, van preventieve zorg tot het herstellen van uw glimlach. 

Wij adviseren u om minimaal twee keer per jaar een controle afspraak te maken.
Voor iedere behandeling nemen wij ruim de tijd.

Uw Tandarts in de Buurt

Gelegen in uw buurt, maakt Tandartspraktijk De Jong het gemakkelijk om toegang te krijgen tot topkwaliteit mondzorg. Met onze flexibele afspraken kunt u snel terecht voor al uw tandheelkundige behoeften.

Uw Specialist in Mondzorg

Bij Tandartspraktijk De Jong streven we ernaar om elke patiënt de beste mondzorg te bieden. Neem vandaag nog contact met ons op om te ervaren hoe wij samen werken aan een gezonde en stralende glimlach.

Voor een gezonde glimlach en een gezond leven, is Tandartspraktijk De Jong uw partner in algemene tandheelkunde. Maak vandaag nog uw afspraak!

Op zoek naar een kleinschalige en vertrouwde tandartspraktijk?

De behandelaren van Praktijk de Jong staan voor u klaar. 

Maak een afspraak

Contact

Heeft u vragen? Neem contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

Openingstijden