Spoedoplossing kunstgebitten

Spoedreparaties kunstgebitten Zuid Holland

U hoeft nu niet meer een dag of zelfs een héél weekend zonder uw gebitsprothese.

Een gespecialiseerd team van Krakk repareert uw prothese direct, terwijl u er op kunt wachten, voor een vast bedrag. In het weekend berekenen we weekendtoeslag.

Deze nota kunt u indienen bij uw zorgverzekering voor een vergoeding. * Vergoedingen zijn afhankelijk van uw situatie. Reparatie van een volledig kunstgebit wordt voor maar liefst 90% vergoed uit uw basis verzekering.

Let hierbij wel op uw eigen risico. De kosten van een reparatie aan een deel van uw kunstgebit, zoals een plaatje of een frameprothese, worden niet vanuit de basisverzekering vergoed.

De vergoeding hiervan is afhankelijk van eventuele aanvullende verzekeringen. Informeer hiervoor bij uw zorgverzekering.

Krakk is de spoedoplossing voor uw prothese ongemak!

Veel gesteld vragen

Krakk, en het is gebeurd… Uw prothese is gebroken, gescheurd of er is een tand uit uw gebit gevallen. Als dit in de vroege ochtend gebeurt, kunt u natuurlijk terecht bij uw eigen tandarts of tandprotheticus. Die kan dit wellicht nog dezelfde dag repareren. Indien dit niet het geval is, bieden wij graag de helpende hand. Wij werken nauw samen met bovengenoemde partijen en zijn gespecialiseerd in het met spoed repareren van uw kunstgebit. Uniek aan onze dienstverlening is dat wij deze reparaties ook ’s avonds en in de weekenden uitvoeren, waarbij uw probleem direct verholpen wordt.

U wilt toch ook niet langer wachten dan écht nodig is?

KRAKK ontzorgt zowel de prothesedrager als de tandarts/ tandprotheticus op een transparante manier met korte lijnen. Wij koppelen de door ons uitgevoerde werkzaamheden terug naar uw tandarts of tandprotheticus. Zo blijft uw dossier altijd compleet.

KRAKK maakt geen nieuwe protheses. Daarvoor kunt u terecht bij uw eigen tandarts of tandprotheticus. Indien u geen vaste behandelaar heeft, kunnen wij u verwijzen naar een aangesloten praktijk bij u in de buurt.

KRAKK werkt volledig transparant. U betaalt per reparatie een vast bedrag. In het weekend berekenen we weekendtoeslag. Dat bedrag is inclusief BTW en wordt voldaan aan de balie via de pinpas. De kosten die u bij ons maakt kunt u, middels een factuur met registratienummer, declareren bij uw zorgverzekeraar. Veelal vallen de reparaties onder uw basis- of aanvullende verzekering.

De roze kunststofdelen van uw prothese t/m één tand of kies vastzetten of vernieuwen, repareren wij voor een vast bedrag. In het weekend berekenen we weekendtoeslag.

Alle materialen van uw klikgebit zoals ruiters, matrixen & inserts, ankers of meer dan één element vernieuwen, kunnen tegen meerprijs gerepareerd worden. Dit zullen we altijd vooraf met u overleggen.

Samengevat

KRAKK repareert uw gebitsprothese terwijl u wacht
Terugkoppeling naar uw tandarts/tandprotheticus
Vaste kosten per reparatie, te voldoen via pinpas
U ontvangt een factuur voor de zorgverzekeraar
Kosten worden in de meeste gevallen vergoed via uw zorgverzekering
Goed bereikbaar en gratis parkeren voor de deur. Gevestigd in Delft, direct naast de snelweg
KRAKK verzorgt uw reparatie maar maakt geen nieuwe protheses

Waarom doorverwijzen naar Krakk?

Beste tandarts of tandprotheticus, is een spoedoplossing voor uw prothesepatiënt wenselijk?

Stuur uw klant met een gerust hart naar ons toe en wij zorgen ervoor dat de reparatie direct en naar volle tevredenheid wordt uitgevoerd. Ook ’s avonds en in de weekenden kunt u gebruik maken van deze service. De kwaliteit van onze reparatie is optimaal en de service uitstekend. Daarnaast ontvangt uw praktijk een terugkoppeling van het uitgevoerde werk, zodat uw dossier compleet blijft.

Wij zijn geen concurrent voor u. KRAKK maakt geen nieuwe protheses, maar voert slechts spoedoplossingen uit.

Meer weten? Neem gerust even contact met ons op. Wij lichten onze werkwijze graag toe.

Team van Krakk

Krakk is een servicegerichte organisatie dat mede is opgericht door Erick Maassen met als doel de prothese dragende patiënt een alternatief te kunnen bieden bij prothese ongemakken. Door de meer dan 30 jaar ervaring in zowel grote als kleine organisaties, kunt u verzekerd zijn van uitmuntende kwaliteit en service. Het team van Krakk vind het belangrijk dat u centraal staat, en bij een prothese ongemak uw sociale leven niet stil hoeft te staan.

Een goede gezondheid, sociaal-maatschappelijk participeren en er stralend uitzien zijn indicatoren in het leven die wij omarmen. Toch signaleren wij al jaren een belangrijk terugkerend probleem dat zich vooral in de avonduren en de weekenden voordoet: De prothesedrager kan vaak geen snel, goed en betaalbaar alternatief worden geboden voor het ongemak bij een breuk of scheur van de prothese terwijl het niet meer van deze tijd is dat iemand zijn prothese een dag of soms nog wel langer moet missen.

Wij willen met KRAKK een betrouwbaar servicepunt zijn voor alle collega’s in de mondzorg en haar prothesedragers in Delft en omgeving. Ons servicepunt is vanuit heel Zuid Holland goed te bereiken.

KRAKK is professioneel, servicegericht en onafhankelijk en richt zich enkel op reparaties van het kunstgebit. Krakk is aangesloten bij onderstaande organisaties. Het team staat 7 dagen in de week klaar voor alle mensen met een kunstgebit die een spoedoplossing zoeken voor het prothese ongemak. Als servicepunt kunnen wij u ook verwijzen naar tandartsen voor het vervaardigen van een nieuwe prothese. Vraag gerust naar de mogelijkheden.